Enjoy free shipping on all domestic orders over €500!
Use code FREESHIP

Tietoa meistä

Luxury Helsinki on kauppapaikka, jossa ostetaan ja myydään aitoutettuja, käytettyjä merkkilaukkuja sekä asusteita.

Yhtiömme perustamisesta lähtien vuodesta 2018, olemme välittäneet kaikkein halutuimpia muodin luksustuotteita ja asusteita. Luxury Helsingin päätoimipiste sijaitseee Helsingin sydämessä, josta toimitamme tuotteita maailmanlaajuisesti.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan luksusmuodista kiinnostuneille hengenheimolaisillemme laajan valikoiman rakastettuja, käytettyjä, limited-edition ja vintage tuotteita sekä asusteita maailman tunnetuimmilta designereiltä.

Showroomimme toimii käytettyjen design tuotteiden solmukohtana. Nimekäs stylisti tiimimme päivittää kauppaamme jatkuvasti, sekä paikan päällä että netissä. Uusia tuotteita saapuu meille päivittäin, mikä tekee Luxury Helsingistä ainutlaatuisen paikan jos etsit personalisoitua shoppailu kokemusta.

Ota uusiokäyttöön unohdettu aarre, löydä “se” laukku jonka olet aina halunnut, uudista vaatekomeroasi ja osallistu kestävämmän kehityksen edistämiseen muodin parissa.

Miksi hävittää kun voit kierrättää? Luxury Helsingillä me teemme luksusmuodista ekologisempaa ja helpommin saavutettavaa. Tarjoamme vain 100% aitoja, ennestään rakastettuja designer asusteita kilpailullisilla hinnoilla.

Vähennä, uusiokäytä ja kierrätä. Ei enää vanhojen designer tuotteiden hävittämistä. Anna jollekulle toiselle mahdollisuus nauttia niistä ja edistä ympäristöystävällisempää huomista.

Olet sitten kiinnostunut myymään rakkaita tavaroitasi tai ostamaan sen käsilaukun jota olet pitänyt silmällä, Luxury Helsinki on turvallinen kauppapaikka. Löydä kadoksissa ollut helmi tai etsi uusi koti luksustuotteillesi kanssamme.

Sitoutuminen

Luksusmuoti-ala ei ole varsinaisesti kestävän kehityksen edelläkävijä. Me olemme kuitenkin sitoutuneet muutokseen. Lisäämällä käyttöikää tarjoamillemme tuotteille, autamme vähentämään saasteita ja hävikkiä sekä pidämme hiilijalanjälkemme mahdollisimman pienenä. Autamme löytämään korkealaatuisille luksustuotteille uusia koteja, jotta ne eivät päätyisi vähän käytettyinä kaatopaikalle.

Tiesithän, että käytetyt ja vintage tavarat ovat “uusi” luksus. Me aitoutamme ja toimitamme sertifikaatin jokaiselle tuotteelle jonka myymme täällä Luxury Helsingillä. Teemme kaikkemme tunnistaaksemme väärennökset ja pitääksemme käsityön korkealaatuiset standardit yllä.

Showroom

Toimitamme maailmanlaajuisesti, mutta tapaamme asiakkaitamme myös mieluusti Helsingin toimipisteellämme. Showroomimme sijaitsee Helsingin keskustassa. Varaa aika personalisoituun shoppailuun ja tutki uusimpia tuotteitamme. Varastoomme saapuu jatkuvasti uusia designtuotteita, joten muistathan pysyä yhteyksissä usein.

Luxury helsinki

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.